Niinhän siinä taas kävi, että heti kun pääsi kiinni leivänsyrjään, tyssäsi blogiin kirjoittaminen. Eli heti alkuun: myöhästynyttä, mutta sitäkin ihanampaa ystävänpäivää! Olen kyllä sitä mieltä, että ystävänpäivä on jokaikinen päivä, ja koetan myös elää niinkuin opetan. No juhlittiin me vähän Valentiinusta omani kanssa, ostettiin sellaiset jumalattomat leivokset tuolta aseman kahvilasta ja voitiin paksusti.
Työmatka Helsinkiin meni tosi hyvin ja näin sitä ihanaa ystävääni ja tutustuttiin illalla pariin kivaan ja persoonalliseen Kallion  kapakkaan " Hip ja Cool mestoihin!".  Reissu piristi ihan älyttömästi. Naurettiin koko ajan. Syötiin hyvin ja juotiin sopivasti. Huippua!
Töihinkin oli kiva palata tauon jälkeen. Kaikki kyselivät vointeja, joten tunsin oloni tervetulleeksi ja hommat etenivät painollaan. Tämä viikonloppu vierähti Konnussa. Tosi mukavaa rentoa oleskelua ja sukulaisista jauhamista. Käytiin myös vähän äipän kanssa shoppailemassa ihanassa lempiputiikissamme, aika paljon tarttui kaikkea mukaan vaikka oikeastaan mitään en tarvinnut! Siitä inspiroituneena aloin äsken siivota vaatekaappeja ja päätin kerätä "ylimääräiset" kuteet kirppislaatikkoon. Alkaa käydä ahtaaksi tämä viidennen kerroksen kämppä.