Olo on tänään pirteä ja iloinen. Kiukuttelin koko eilisillan ja ihan väärälle ihmiselle ja menin ärtyneenä nukkumaan. Huomaa, että on pyörinyt samojen neliöiden sisällä liian monta päivää. Labratulokset olivat oikein hyvät ! Lääkäri kehotti aloittaa lenkkeilyn pikkuhiljaa, jumppaan pääsen ensi viikolla. Ja mikä tärkeintä, Helsinki kutsuu. Meilit ovat lennelleet minun ja ystäväni välillä tänään tiuhaan. Mitä tehdään, mihin mennään, missä syödään ja muuta yhtä tärkeää. :)  Illalla pitää ehdottomasti päästä kuuntelemaan livemusiikkia. Ja vähän shoppailua tottakai: tarvelistalla on vaikka mitä kengistä käsilaukkuun :) Oohlalalaa kuinka naisellista.Mutta parasta kaikesta on se, että pääsee juttelemaan ja vaihtamaan neljän kuukauden aikana kertyneet kuulumiset.
Shoppailusta puheenollen, olen nyt sairaslomalla lukenut paljon kohua herättänyttä kirjaa "Paholainen pukeutuu Pradaan".
36676.jpg

Aluksi suhtauduin tekstiin vähän skeptisesti, ja ajattelin sen olevan sopivan höttöä luettavaa puolikuntoiselle.  Sitten NAPS, jäin koukkuun. Nyt en oikeastaan voi jättää kirjaa kesken vaan mietin nytkin josko jatkaisin lukujani . Jos kirja on todellisuuteen perustuva, niinkuin väitetään, niin kysyn vaan voiko tuollaisia ihmisiä olla oikeasti  olemassa!! Lukekaa ja kommentoikaa? Sonera Plazan arvostelu
kertoo kirjasta olennaisimman.

Kivaa kaverit, että olette löytäneet sivuni :) Täällä voisimme tosiaan vaihdella ajatuksia kotikonnuille menosta jne. Minä suuntaan "Kontuun " seuraavan kerran viikon päästä viikonloppuna.