Mahtavaa!! Suomi voitti euroviisut!! Enpä ois ikinä uskonut näkeväni tätä päivää. Tokaisin kyllä tuossa pari päivää sitten armaalle, että Lordi voittaa.... ja :) en tiedä mikä siinä on että tällainen asia tuntuu niin hienolta..ehkäpä se on nyt meidän musadiggareiden vuoro nautiskella, kun yleensä sitä nannaa jaetaan urheilun saralla. Ens kesänä on pakko lähtee katsomaan...

Olin taas eilen duunissa (18 asti..) siispä olen tosi väsyksissä, eikä huomenna huvittais yhtään ponkaista toimistolle. Meillä oli perjantaina kevätjuhlat ja siitä piti tehdä sitten eilen juttua. Mutta kemut oli todella huiput, 50 luvun teemalla. Matkustettiin vanhalla junalla, ihmiset olivat pukeutuneet, pöydässä oli ihan kokonainen sika jne.. :)Upeaa kun ihmiset olivat järjestäneet loppuun asti mietityn kokonaisuuden.
Meillä oli tänäänkin juhlat, erään armaan sukulaisen taiteilijajuhlat. Eli taas aikamatkaa. Syötiin hyvin, kuunneltiin musaa.

Tein muuten  tossa äsken ihan sikahyvää jauhelihapannaria omalla sovelluksellani. Testatkaa..

Jauhelihapannari

4 dl maitoa
 1-2 dl tomaattimurskaa tai tähteeksi jäänyttä  tomaattikastiketta (esim sipuli/valkosipuli)
2 kananmunaa
3 dl sämpyläjauhoja
1 dl vehnäjauhoja

TÄYTE:

 400 g jauhelihaa (vähempikin riittää)
1 lihaliemikuutio
1 tl pippuria
1 tl basilikaa
chilijauhetta maun mukaan
1 dl paprikaa kuutioina
1 1/2 dl purjoa viipaleina

Sekoita kylmään nesteeseen/tomaatimurskaan  kananmunat ja jauhot. Anna taikinan seistä 1/2 tuntia.  Ruskista jauheliha ja mausta. Lisää paprikat ja purjot. Sekoita jauheliha-paprika-purjoseos pannukakkutaikinaan. Kaada taikina voipaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

SIKAHYVÄÄ!! ;)