Onpas ollut vauhdikas viikko. Mutta sitä ennen viime viikonloppuun: käytiin kavereiden kanssa ulkona syömässä ja hohtokeilaamassa. Olin todella surkea, mutta oli todella ratkiriemukasta. Lisää tuota. Viikolla näin entistä työkaveria, jonka kanssa ei olla vaihdettu kuulumisia moneen kuukauteen. On kiva huomata, että juttu luistaa tauon jälkeenkin vaikkei yhteinen historia ole edes pitkä. Yhteinen arvomaailma ja intressit, kuten rockmusiikki, yhdistää :)
 Sitten on tullut jumpattua, ja nukuttua ja tehtyä töitä. Tänään meni koko päivä taittopuuhissa kun päätaittaja eli  kala-työkaveri sairastui. Juu kokonaiset 8 tuntia taitettiin. Nyt sen tuntee silmissään.
Luin äsken Imagesta loistavan artikkelin Jaakko Teposta! Voi luoja että nauratti. siinä vasta miesten mies ja sanaseppo. Saas nähä nouseeko hän taas "pinnalle " jutun ansiosta. Miehen levyjä on myyty puoli miljoonaa!! Mietinkin joskus armaani kanssa että missä ukko luuraa. Joku sanoi nähneensä hänet joskus Lilperin Tebskalla.
Lähdemme huomenna Suomi-Turneelle (Hämeeseen). Eli ennemminkin Häme-turneelle. Perjantaina on luvassa ystävyyttä ja salsaa  ja lauantaina ystävyyttä ja  rokkia :) Päätelkää siitä mitä tapahtuu :)